YRITYS

P

KILPISSAFARIT – TUNTURIRETKIÄ JA OPASTUKSIA KILPISJÄRVELLÄ

Ohjelmapalveluita Kilpisjärvellä vuodesta 1995.

Vuokraamme moottorikelkkoja ja muita alueella tarvittavia retkeilyvarusteita. Järjestämme opastettuja retkiä Haltille ja muualle Käsivarren suurtuntureiden alueella lumen ja sulan maan aikaan. Kauttamme pääset kalastamaan Käsivarren parhaille rautuvesille Luohtojärvelle, jossa Kilpissafareilla on myös kalastustukikohta.

P

SAFARITALO

Safaritalon kaikki asiakastilat on uudistettu vuonna 2018. Ajanmukaiset tilat soveltuvat myös liikuntarajoitteisille. Kaikenikäisille ja –kokoisille löytyy sopivat retkivarusteet. Varaudu retkille kerrospukeutumalla ja ottamalla mukaan omat aurinkolasit sekä päähine

http://static2.visitfinland.com/wp-content/uploads/Jussi_Online_Eng.mp4P

KILPISSAFARIT

Kilpissafarit on alueella rajavartijana työskennelleen Hannu Rauhalan perustama. Nykyisin Kilpissafareiden toimintaa pyörittää Hannun poika Jussi Rauhala. Hannun ja Jussin lisäksi Kilpissafarien oppaina toimii iso joukko paikallisia, alueen ja sen olosuhteet erittäin hyvin tuntevia henkilöitä. Jos haluat tutustua Kilpissafareiden toimintaan, alueen maisemiin ja Jussiin, voit katsoa alla Visit Finlandin tekemän videon.

Scroll to Top