Haltintunturin huiputus (1324 mpy)

Varaa tästä

Lähde katsomaan, miltä maailma näyttää Suomen korkeimmalla kohdalla. Rajapyykki 303B Haltitunturin rinteessä Suomen ja Norjan rajalla on ainutlaatuinen retkikohde. Matka Kilpisjärveltä Haltitunturin huipulle on huikaiseva kokemus. Kelkkaura Kilpisjärveltä Haltille kulkee Käsivarren erämaan läpi. Tällä alueella ovat kaikki Suomen yli tuhatmetriset tunturit. Suotuisan kelin aikana Haltin päältä aukeavat upeat maisemat niin Suomen korkeimmille tuntureille, että Ruotsin ja Norjan puolen tuntureille ja vuorille.

Haltitunturin laella voi kirjoittaa nimensä kuuluisaan Haltin kirjaan, ja muistoksi retkestä saat Haltin huiputtajan kunniakirjan. Talvella lumikelien aikaan Suomen huippu on helpointa valloittaa moottorikelkalla. Teemme Kilpisjärven kylästä Haltille kokopäiväretkiä. Retkelle voi osallistua reessä istuen tai itse kelkkaa ajaen.
Lisää kuvia

 

Hinta:
Reki 95 € / henkilö
1 henkilöä / 1 kelkka 258 € / henkilö
2 henkilöä / 1 kelkka 176,5 € / henkilö (yht. 353 €)

Kesto 6 tuntia

Hinta sisältää täydellisen kelkkailuvarustuksen, kahvin/teen ja pientä purtavaa sekä opastuksen, arvonlisäveron ja vakuutuksen.

Moottorikelkat vakuutettu, omavastuu vahinkotapauksessa max 1000 €/vahinko. Oppaat puhuvat suomea ja englantia.

Retki on mahdollista järjestää helmikuun puolivälistä eteenpäin.

Retken osallistujamäärä vähintään 4 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän, voidaan retki perua ja maksu palautetaan. Reessä matkustavan vähimmäisikä on 10 vuotta. Kuljettajan vähimmäisikä 18 vuotta ja vähintään T-luokan ajokortti vaaditaan.

Säävaraus.

 

Varaa nyt

Searching Availability...