Tundraseikkailu moottorikelkoilla

Haluaisitko kokea Käsivarren erämaan upeat maisemat moottorikelkalla ajaen? Reitti johtaa kelkkailijan Termisjärvelle majesteettisen Termispahdan juurelle. Termisvaara on Suomen eteläisin yli tuhatmetrinen tunturi. Kun Saanan näkymät ovat tulleet tutuiksi, tällä retkellä pääsee katselemaan Kilpisjärven tuntureita uudesta näkökulmasta.

Matka ja kesto 30 km / 3 h, Taso 2/5

Hinta:
1 henkilöä / kelkka 215 € / henkilö
2 henkilöä / kelkka 139 € / henkilö

Hinnat sisältävät suomen- ja englanninkielisen opastuksen, kelkkailuvarusteet, uraluvat, kuljetuksen majoituksesta Kilpisjärven alueella, arvonlisäveron ja vakuutuksen. Moottorikelkat on vakuutettu, omavastuu vahinkotapauksessa maksimi 1000 € /vahinko. 

Mikäli haluat retkille kuljetuksen majoituksesta, niin ilmoita varausta tehdessä lisätietoihin majoitusyrityksen nimen ja pyydät noutoa. Nouto tapahtuu majoitusyrityksen vastaanotosta, eli receptionista.

Retken osallistujamäärä on vähintään 4 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän, voidaan retki perua ja maksu palautetaan. Kuljettajan vähimmäisikä 18 vuotta ja vähintään T-luokan ajokortti vaaditaan.

Retkellä on säävaraus.

Tarjolla joulukuun puolivälistä alkaen.

Kilpissafarit pitää oikeuden hinnanmuutoksiin. Retkien kestot ovat arvioita ja riippuvat ryhmän koosta sekä olosuhteista.

Searching Availability...

Scroll to Top