Seikkailu liukulumikengillä


Hiihto ja lumikenkäily ovat useimmille tuttuja talviharrasteita. Liukulumikenkäily on uusi mainio vaihtoehto tuntureilla liikkumiseen. Liukulumikengät yhdistävät eräsuksien ja lumikenkien parhaat puolet samaan pakettiin. Pitokarvan tarjoama loistava pito ylämäkeen kivutessa ja leppoisatahtiset luistot alamäessä tekevät liukulumikengistä helppokäyttöisen matkakumppanin.

79 € / henkilö

Kesto 3 h
Taso 3/5

Hintoihin sisältyy liukulumikenkäsetti, lämmin mehu, leivonnainen, tarpeelliset varusteet ja vaatteet, suomen- ja englanninkielinen opastus, arvonlisävero ja vakuutus.

Mikäli haluat retkille kuljetuksen majoituksesta, niin ilmoita varausta tehdessä lisätietoihin majoitusyrityksen nimen ja pyydät noutoa. Nouto tapahtuu majoitusyrityksen vastaanotosta, eli receptionista.

Retken osallistujamäärä vähintään 2 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän, voidaan retki perua ja maksu palautetaan. Vähimmäisikä 10 vuotta.

Retki toteutetaan lumipeitteen aikana, noin 1.12 – 30.4

Retkellä on säävaraus.

Kilpissafarit pitää oikeuden hinnanmuutoksiin. Retkien kestot ovat arvioita ja riippuvat ryhmän koosta sekä olosuhteista.

Searching Availability...

Scroll to Top