Revontulet ja taianomainen yötaivas


Revontulien etsijälle Kilpisjärvi on ehdoton ykköskohde. Tilastollisesti Kilpisjärvellä on kirkas taivas ja revontulia useammin kuin missään muualla Suomessa. Kilpisjärvellä pääset ihailemaan yötaivasta rikkumattomassa ja lähes valosaasteettomassa luonnonrauhassa. Suosittelemme kokeilemaan moottorikelkkailua.

Rekikuljetus 86 € / henkilö
1 henkilöä / 1 kelkka 162 € / henkilö
2 henkilöä / 1 kelkka 116 € / henkilö (yht. 232 €)

Matka ja kesto 15 km / 3 h
Taso 1/5

Hinnat sisältävät suomen- ja englanninkielisen opastuksen, kelkkailuvarusteet, linkin oppaan ottamiin kuviin, kahvin / teen ja leivonnaisen, kuljetukset majoituksesta Kilpisjärven alueella, arvonlisäveron ja vakuutuksen.

Mikäli haluat retkille kuljetuksen majoituksesta, niin ilmoita varausta tehdessä lisätietoihin majoitusyrityksen nimen ja pyydät noutoa. Nouto tapahtuu majoitusyrityksen vastaanotosta, eli receptionista.

Moottorikelkat vakuutettu, omavastuu vahinkotapauksessa max 1000 €/vahinko.

Retken osallistujamäärä vähintään 2 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän, voidaan retki perua ja maksu palautetaan. Kuljettajan vähimmäisikä 18 vuotta ja matkustajan 8 vuotta.

Retkellä on säävaraus. Kilpissafarit pitää oikeuden hinnanmuutoksiin. Retkien kestot ovat arvioita ja riippuvat ryhmän koosta sekä olosuhteista.

Retket toteutetaan lumipeitteen aikana, noin 1.12 – 30.4.

Searching Availability...

Scroll to Top