Lumikenkäretki yötaivaan alla

Lumikenkäily on aina hauskaa, ja pimeässä siitä syntyy seikkailu. Turvallisuuden vuoksi lumella liikutaan otsalamppujen valossa. Välillä pysähdytään, sammutetaan otsalamput ja ihmetellään pimeässä erottuvia maiseman muotoja ja yötaivasta. Lumikenkäily on tehokas liikuntamuoto, ja se on paljon helpompaa kuin suksilla liikkuminen. Aloittelijankaan ei tarvitse pelätä ala- ja ylämäkiä.

Lumikengät 86 € / henkilö

Kesto 3 h
Taso 2/5

Hintaan sisältyy lämmin varustus, lumikenkäsetti, lämmintä mehua, leivonnainen, suomen- ja englanninkielinen opastus, kuljetukset majoituksesta Kilpisjärven alueella, arvonlisävero ja vakuutus.

Mikäli haluat retkille kuljetuksen majoituksesta, niin ilmoita varausta tehdessä lisätietoihin majoitusyrityksen nimen ja pyydät noutoa. Nouto tapahtuu majoitusyrityksen vastaanotosta, eli receptionista.

Retken osallistujamäärä vähintään 2 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän, voidaan retki perua ja maksu palautetaan. Vähimmäisikä 10 vuotta.

Retkellä on säävaraus. Kilpissafarit pitää oikeuden hinnanmuutoksiin. Retkien kestot ovat arvioita ja riippuvat ryhmän koosta sekä olosuhteista.

Retki toteutetaan lumipeitteen aikana, noin 1.12 – 30.4.

Searching Availability...

Scroll to Top