Lumikenkäretki Saanan maisemissa


Hiihdon rinnalle suomalaisten liikuntaharrastukseksi on viime vuosina noussut lumikenkäily. Lumikenkäily luonnistuu aloittelijoilta helpommin kuin hiihtäminen. Lumikengillä pääsee yllättävän helposti ylä- ja alamäet. Myös tunturikoivikoissa niillä pääsee etenemään ketterästi syvässäkin lumessa. Kilpissafarit käyttää TSL-merkkisiä testivoittajalumikenkiä.

Lumikengät 86 € / henkilö

Kesto 2 h
Taso 1,5/5

Hinnat sisältävät suomen- ja englanninkielisen opastuksen, lämpimän varustuksen, lumikengät, sauvat ja lämmintä mehua leivonnaisella, kuljetukset majoituksesta Kilpisjärven alueella, arvonlisäveron ja vakuutuksen.

Mikäli haluat retkille kuljetuksen majoituksesta, niin ilmoita varausta tehdessä lisätietoihin majoitusyrityksen nimen ja pyydät noutoa. Nouto tapahtuu majoitusyrityksen vastaanotosta, eli receptionista.

Retken osallistujamäärä vähintään 2 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän, voidaan retki perua ja maksu palautetaan. Vähimmäisikä 10 vuotta.

Retki toteutetaan lumipeitteen aikana, noin 1.12 – 30.4

Retkellä on säävaraus. Kilpissafarit pitää oikeuden hinnanmuutoksiin. Retkien kestot ovat arvioita ja riippuvat ryhmän koosta sekä olosuhteista.

Searching Availability...

Scroll to Top