Kolmen valtakunnan rajapyykki


Tätä helpommaksi Skandinavian kiertomatka ei voi tulla. Vain muutama askel ja olet vieraillut Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Ei ihme, että tämä on suosituin retkemme. Tuntureiden ympäröimä keltainen rajapyykki sijaitsee Koltavuomassa tiettömän taipaleen takana. Kolmen valtakunnan kohtaamispaikkaa sanotaan maailman rauhallisimmaksi rajaksi. Reitti on helppo ajettava, joten se soveltuu erinomaisesti myös ensi kertaa kelkkailevalle.

Rekikuljetus 67 € / henkilö
1 henkilöä / 1 kelkka 177 € / henkilö
2 henkilöä / 1 kelkka 122€ / henkilö (yht. 244 €)

Matka ja kesto 30 km / 3 h
Taso 1/5

Hinnat sisältävät kelkkailuvarusteet, kahvin / teen ja leivonnaisen, suomen- ja englanninkielisen opastuksen, kuljetukset majoituksesta Kilpisjärven alueella, arvonlisäveron ja vakuutuksen.

Mikäli haluat retkille kuljetuksen majoituksesta, niin ilmoita varausta tehdessä lisätietoihin majoitusyrityksen nimen ja pyydät noutoa. Nouto tapahtuu majoitusyrityksen vastaanotosta, eli receptionista.

Moottorikelkat vakuutettu, omavastuu vahinkotapauksessa max 1000 €/vahinko. Oppaat puhuvat suomea ja englantia

Retken osallistujamäärä vähintään 2 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän, voidaan retki perua ja maksu palautetaan. Moottorikelkan kuljettajan vähimmäisikä 15 vuotta ja matkustajan 8 vuotta.

Retki toteutetaan lumipeitteen aikana, noin 1.12 – 30.4

Retkellä on säävaraus.

Kilpissafarit pitää oikeuden hinnanmuutoksiin. Retkien kestot ovat arvioita ja riippuvat ryhmän koosta sekä olosuhteista.

Searching Availability...

Scroll to Top