Kilpisjärven kierros


Jos et ole aiemmin ajanut moottorikelkalla, Kilpisjärven kierros tarjoaa mahtavien maisemaelämysten ohella tilaisuuden kokeilla kelkkailua. Aluksi opas perehdyttää turvalliseen moottorikelkkailuun. Ensimmäisenä kohteena on kolmenpyykki. Sitten noustaan puurajan yläpuolelle sijaitsevalle Saanajärvelle. Retkellä avautuvat Kilpisjärven parhaat tunturinäkymät.

1 henkilöä / 1 kelkka 225 € / henkilö
2 henkilöä / 1 kelkka 147€ / henkilö (yht. 294 €)

Matka ja kesto 40-50 km / 3-4 h
Taso 2/5

Hinnat sisältävät täydellisen kelkkailuvarustuksen, kahvin/teen ja pientä purtavaa sekä opastuksen, kuljetukset majoituksesta Kilpisjärven alueella, arvonlisäveron ja vakuutuksen.

Mikäli haluat retkille kuljetuksen majoituksesta, niin ilmoita varausta tehdessä lisätietoihin majoitusyrityksen nimen ja pyydät noutoa. Nouto tapahtuu majoitusyrityksen vastaanotosta, eli receptionista.

Moottorikelkat vakuutettu, omavastuu vahinkotapauksessa max 1000 €/vahinko. Oppaat puhuvat suomea ja englantia.

Kuljettajan vähimmäisikä on 18 vuotta ja vähintään T-luokan ajokortti vaaditaan.

Retken osallistujamäärä on vähintään 2 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän, voidaan retki perua ja maksu palautetaan.

Retki toteutetaan lumipeitteen aikana, noin 1.12 – 30.4

Retkellä on säävaraus. Kilpissafarit pitää oikeuden hinnanmuutoksiin. Retkien kestot ovat arvioita ja riippuvat ryhmän koosta sekä olosuhteista.

Searching Availability...

Scroll to Top