Haltitunturin huiputus


Lähde katsomaan, miltä maailma näyttää Suomen korkeimmalla kohdalla. Rajapyykki 303B Haltitunturin rinteessä Suomen ja Norjan rajalla on ainutlaatuinen retkikohde. Kilpisjärveltä Haltille kelkkaillaan Käsivarren erämaan läpi. Tällä alueella ovat kaikki Suomen yli tuhatmetriset tunturit. Rajapyykillä voit kirjoittaa nimesi Haltin vieraskirjaan.

Rekikuljetus / henkilö 95 €
1 henkilö / kelkka / henkilö 258 €
2 henkilöä / 1 kelkka / henkilö 176 €, yhteensä 352 €
Voit varata ennalta eväskorin hintaan 14 €.

Matka ja kesto:100 km /6 h 
Taso 3,5 / 5

Hinnat sisältävät suomen- ja englanninkielisen opastuksen, kelkkailuvarusteet, kahvin / teen ja leivonnaisen, kuljetuksen majoituksesta Kilpisjärven alueella, arvonlisäveron ja vakuutuksen. Moottorikelkat on vakuutettu, omavastuu vahinkotapauksessa maksimi 1000 € /vahinko. 

Mikäli haluat retkille kuljetuksen majoituksesta, niin ilmoita varausta tehdessä lisätietoihin majoitusyrityksen nimen ja pyydät noutoa. Nouto tapahtuu majoitusyrityksen vastaanotosta, eli receptionista.

Retken osallistujamäärä on vähintään 4 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän, voidaan retki perua ja maksu palautetaan. Reessä matkustavan vähimmäisikä on 10 vuotta. Kuljettajan vähimmäisikä 18 vuotta ja vähintään T-luokan ajokortti vaaditaan.

Retkellä on säävaraus.

Tarjolla helmikuun puolivälistä alkaen.

Searching Availability...

Vieritä ylös