Haltitunturin huiputus


Lähde katsomaan, miltä maailma näyttää Suomen korkeimmalla kohdalla. Rajapyykki 303B Haltitunturin rinteessä Suomen ja Norjan rajalla on ainutlaatuinen retkikohde. Kilpisjärveltä Haltille kelkkaillaan Käsivarren erämaan läpi. Tällä alueella ovat kaikki Suomen yli tuhatmetriset tunturit. Rajapyykillä voit kirjoittaa nimesi Haltin vieraskirjaan.

Rekikuljetus / henkilö 106 €
1 henkilö / kelkka / henkilö 270 €
2 henkilöä / 1 kelkka / henkilö 184 €, yhteensä 368 €
Voit varata ennalta eväskorin hintaan 17 €.

Matka ja kesto:105 km /6 h 
Taso 3,5 / 5

Hinnat sisältävät suomen- ja englanninkielisen opastuksen, kelkkailuvarusteet, kahvin / teen ja leivonnaisen, kuljetuksen majoituksesta Kilpisjärven alueella, arvonlisäveron ja vakuutuksen. Moottorikelkat on vakuutettu, omavastuu vahinkotapauksessa maksimi 1000 € /vahinko. 

Mikäli haluat retkille kuljetuksen majoituksesta, niin ilmoita varausta tehdessä lisätietoihin majoitusyrityksen nimen ja pyydät noutoa. Nouto tapahtuu majoitusyrityksen vastaanotosta, eli receptionista.

Retken osallistujamäärä on vähintään 4 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän, voidaan retki perua ja maksu palautetaan. Reessä matkustavan vähimmäisikä on 10 vuotta. Kuljettajan vähimmäisikä 18 vuotta ja vähintään T-luokan ajokortti vaaditaan.

Retkellä on säävaraus.

Tarjolla helmikuun puolivälistä alkaen.

Kilpissafarit pitää oikeuden hinnanmuutoksiin. Retkien kestot ovat arvioita ja riippuvat ryhmän koosta sekä olosuhteista.

Searching Availability...

Scroll to Top