Revontulet ja taianomainen yötaivas

Varaa tästä

Revontulien etsijälle Kilpisjärvi on ehdoton ykköskohde. Tilastollisesti Kilpisjärvellä on kirkas taivas ja revontulia useammin kuin missään muualla Suomessa. Kilpisjärvellä pääset ihailemaan yötaivasta rikkumattomassa ja lähes valosaasteettomassa luonnonrauhassa. Suosittelemme kokeilemaan moottorikelkkailua.

Kilpissafarit tarjoaa sinulle myös revontulikameran kuvia, jotta voit tarkistaa, mikä tilanne pohjoisen taivaalla on. Revontulikamera ottaa kuvia koko taivaankannesta ja lataa pimeänä aikana kuvat minuutin välein nettikamerat sivullemme. Ja jos haluat nähdä pohjoisen taivaan koko loiston, voit vierailla Kilpissafarien Youtube kanavalla katsomassa valikoituja videoita, joissa voit nähdä koko yön loisteen — käy katsomassa mikä sinua voisi odottaa pohjoisessa!
Lisää kuvia

Hinta:
Rekikuljetus 79 € / henkilö
1 henkilöä / 1 kelkka 155 € / henkilö
2 henkilöä / 1 kelkka 110 € / henkilö (yht. 220 €)

Matka ja kesto 15 km / 3 h
Taso 1/5

Sisältää opastuksen, kelkkailuvarusteet, linkin oppaan ottamiin kuviin, kahvi / tee ja leivonnainen, kuljetukset majoituksesta Kilpisjärven alueella, arvonlisäveron ja vakuutuksen.

Moottorikelkat vakuutettu, omavastuu vahinkotapauksessa max 1000 €/vahinko.

Oppaat puhuvat suomea ja englantia.

Retken osallistujamäärä vähintään 2 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän, voidaan retki perua ja maksu palautetaan. Kuljettajan vähimmäisikä 18 vuotta ja matkustajan 8 vuotta.

Säävaraus

Retket toteutetaan lumipeitteen aikana, noin 1.12 – 30.4.

Varaa nyt

Searching Availability...