Privaattiretki revontulikuplassa

Kilpissafarit tarjoaa uuden erikoisen mahdollisuuden niille, jotka haluavat kokea revontulet taianomaisessa Lapissa. Arktisten alueiden yötaivas on kokemus, jota on hankala kuvitella – se pitää kokea itse.

OloKolo on uudenlainen tapa katsella yötaivaan ihmeitä ja ilmiöitä. Sen katto on kokonaan kirkasta kovaa muovia, siis reen ja observatorion yhdistelmä. Olokolo voidaan vetää moottorikelkalla Kilpisjärven ja koko Suomen parhaille revontulien katselupaikoille. OloKolo on lämmitetty, joten sen sisällä voi ilmiöistä nauttia kylmälläkin säällä.

Mikä yöretkestä OloKololla tekee ainutlaatuista juuri täällä on Kilpisjärven suurten tuntureiden alueen pimeys ja valosaasteen puuttuminen. Kilpissafarien henkilökunta kuljettaa sinut joko kylän ulkopuolelle tai jopa ensimmäisten isojen tunturien taakse nauttimaan rauhassa ja pimeydessä taivaan loistosta. Olokolo on varustettu led-valoilla, säädettävällä lämmityksellä, säkkituoleilla, ja yön yli kestävillä retkillä porontaljoilla ja makuupusseilla.

Matkan pituus noin 15 km.
Lisää kuvia

Hinta: Kupla 299 € 1-2 henkilöä

Kesto 3 tuntia

Hinta sisältää lämpimät talvivaatteet, kahvin/teen ja pientä purtavaa, opastuksen, arvonlisäveron, vakuutuksen ja oppaan ottamat kuvat retkeltä.

Oppaat puhuvat suomea ja englantia.

Retki toteutetaan lumisena aikana eli noin 1.12. – 30.4.

Säävaraus.

Varaa nyt

Searching Availability...