Revontulijahti

Revontulijahti


Kilpisjärvellä on tilastollisesti Suomen suurin todennäköisyys nähdä revontulia. Pilvettöminä öinä noin kahtena yönä kolmesta revontulet liekehtivät Kilpisjärven taivaalla. Revontulijahtiin lähdetään autolla pohjoisen tai etelän suuntaan pilvi- ja revontuliennusteiden perusteella. Retken aikana pysähdytään hyville kuvanottopaikoille ja nautitaan retkieväitä.

Autokuljetus 92 € / henkilö

Kesto 4 h

Hinta sisältää suomen ja englanninkielisen opastuksen, kuljetuksen, linkin oppaan ottamiin kuviin, kahvin / teen ja leivonnaisen, kuljetukset majoituksesta Kilpisjärven alueella, arvonlisäveron ja vakuutuksen.

Hinta sisältää kahvin/teen ja pientä purtavaa sekä opastuksen, arvonlisäveron, vakuutuksen ja Kilpisjärven alueella haun majoituksesta. Oppaat puhuvat
suomea ja englantia.Oppaat ottavat retkiltä kuvia,joita asiakkaat saavat maksutta itselleen.

Mikäli haluat retkille kuljetuksen majoituksesta, niin ilmoita varausta tehdessä lisätietoihin majoitusyrityksen nimen ja pyydät noutoa. Nouto tapahtuu majoitusyrityksen vastaanotosta, eli receptionista.

Retken osallistujamäärä vähintään 4 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän, voidaan retki perua ja maksu palautetaan. Vähimmäisikä 6 vuotta.

Retkellä on säävaraus. Tarjolla 1.9 – 30.11.

Searching Availability...

Scroll to Top