Season slowly starting!

(c) Ester van Dam

(c) Ester van Dam

The snowy season is slowly heading on our way. Kilpisjärvi lake is still open, but the main fells are starting to get a gentle snow cover. Northern lights, or Revontulet as they are mentioned are flowing in the night skies making the view magical almost every night.

There are still some free times available for the high season safaris, on Christmas Holiday period and during the beat spring seasons. Do remember to contact us and book your safaris and unforgettable experiences in the Finnish wilderness!

Luohtojärven kalastusmajat Käsivarren parhailla rautuvesillä

Luohto toukokuussa

Kilpissafarien kalastustukikohta Luohtojärvellä tarjoaa mahdollisuuden majoittua mukavasti ja yksityisesti Käsivarren suurtuntureiden ydinvyöhykkeelle. Kilpissafarit järjestää kuljetukset Kilpisjärveltä. Haltille kulkevan Kalottireitin varrella ja sen lähituntumassa on erinomaisia kalavesiä. Kevättalven pilkkiretki arktiseen tunturimaailmaan on unohtumaton kokemus.

Saanan takaa

Kilpisjärvi on mahtituntureiden kylä. Tule Kilpisjärvelle valloittaman tunturihuippuja, kelkkailemaan, hiihtämään, pilkkimään rautua, tutustumaan poronhoitoon tai katsomaan arktisen taivaan ihmeitä. Tee moottorikelkalla päiväretki Kilpisjärveltä Norjaan ja Jäämerelle. Vuokraa moottorikelkka tai tule mukaan opastetulle retkelle Käsivarren suurtuntureille. Jos tarvitset kuljetuksen tunturiin tai haluat ajaa Haltille omalla moottorikelkalla, kysy Kilpissafarien kuljetus- ja opaspalveluita.

Kilpissafarit