Aktiviteetit

Jos etsit Lapin parasta paikkaa, on sinun suunnattava Kilpisjärvelle! Kilpisjärvi on loistava kohde ja lähtöpaikka vaeltamiseen, retkeilyyn ja moottorikelkkailuun. Kilpisjärveltä pystyt valloittamaan Suomen korkeimmat tunturit, mukaanlukien Suomen korkeimman kohdan Haltilla, ja jopa vierailla nopeasti Norjan puolella jäämerellä.

Tai haluatko mieluummin pilkille tunturijärvien puhtaiden vesien äärelle? Vai haluaisitko vierailla tiettömän taipaleen päässä olevassa Saamelaiskylässä. Oletko joskus haaveillut nähdä satojen porojen tokan niiden luontaisessa ympäristössä tuntureilla? Tai haluaisitko vuokrata moottorikelkan ja lähteä vaikka opastetulle safarille Kilpisjärven maisemissa?

Kilpissafarit pystyy auttamaan sinua toteuttamaan nämät toiveesi ja haaveesi arktisista retkistä ja seikkailuista. Aktivitettien alla erillisillä sivuilla on esitelty tällä hetkellä ohjelmistossa olevat safarit, retket ja aktiviteetit. Ja näiden mainittujen ohjelmien lisäksi järjestämme miellämme asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöityjä ohjelmia. Ota siis vain rohkeasti yhteyttä.

Ohjelmien hintoihin sisältyy täydellinen kelkkailuvarustus, kahvi/tee ja pientä purtavaa sekä opastus, arvonlisävero ja vakuutus.

Talviretket toteutetaan lumisena aikana eli noin 1.12. – 30.4. Kaikilla retkillä säävaraus. Minimi neljä osallistujaa. Mikäli osallistujia on vähemmän, kysy tarjous.

2 ajatuksia “Aktiviteetit”:sta

 1. Olavi Kaattari

  Moi

  Olisi kiinnostunut Haltin kelkka ” reki versio” . Ajankohta olisi tämän viikon perjantai?

  Meitä olisi 2 hekilöä

  Onko retkiä ?

  Mikä hinta?

  Terv.

  Olavi Kaattari

 2. Anna Siren-Hakala

  Hei,
  Haluaisimme osallistua Suomi 100 hiihtovaellukselle, mutta vain yhtenä päivänä, joko 27.4. tai 28.4. Tarvitsisimme moottorikelkkakuljetuksen Kilpisjärveltä Hirvasvuopiolle ja sen jälkeen Raittijärveltä takaisin Kilpisjärvelle, jos teemme reissun 27.4. Jos taas hiihdämme 28.4., tarvitsisimme kuljetuksen Kilpisjärveltä Raittijärvelle ja myöhemmin illalla Jogasjärveltä takaisin Kilpisjärvelle. Meitä on kaksi naista. Onnistuisiko tällainen kuljetus ja millä hintaa? Kumpi päivä sopisi teille paremmin tai kumpana päivänä matkat tulisivat lyhyemmiksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *