Aktiviteetit

Jos etsit Lapin parasta paikkaa, on sinun suunnattava Kilpisjärvelle! Kilpisjärvi on loistava kohde ja lähtöpaikka vaeltamiseen, retkeilyyn ja moottorikelkkailuun. Kilpisjärveltä pystyt valloittamaan Suomen korkeimmat tunturit, mukaanlukien Suomen korkeimman kohdan Haltilla, ja jopa vierailla nopeasti Norjan puolella jäämerellä.

Tai haluatko mieluummin pilkille tunturijärvien puhtaiden vesien äärelle? Vai haluaisitko vierailla tiettömän taipaleen päässä olevassa Saamelaiskylässä. Oletko joskus haaveillut nähdä satojen porojen tokan niiden luontaisessa ympäristössä tuntureilla? Tai haluaisitko vuokrata moottorikelkan ja lähteä vaikka opastetulle safarille Kilpisjärven maisemissa?

Kilpissafarit pystyy auttamaan sinua toteuttamaan nämät toiveesi ja haaveesi arktisista retkistä ja seikkailuista. Aktivitettien alla erillisillä sivuilla on esitelty tällä hetkellä ohjelmistossa olevat safarit, retket ja aktiviteetit. Ja näiden mainittujen ohjelmien lisäksi järjestämme miellämme asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöityjä ohjelmia. Ota siis vain rohkeasti yhteyttä.

Ohjelmien hintoihin sisältyy täydellinen kelkkailuvarustus, kahvi/tee ja pientä purtavaa sekä opastus, arvonlisävero ja vakuutus.

Talviretket toteutetaan lumisena aikana eli noin 1.12. – 30.4. Kaikilla retkillä säävaraus. Minimi neljä osallistujaa. Mikäli osallistujia on vähemmän, kysy tarjous.

Kysy lisää tai kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *